Onze Typetjes

Peet en Jor Typetjes

Peet en Jor

Dit duo laat er geen gras over groeien. Peet en Jor zijn uitbundig...

Willemijn en Jolijn Typetjes

Willemijn en Jolijn

Dit over-de-top nette duo heeft een hekel aan alles wat goedkoop is...

Klaar-over Clara Typetje

Klaar-over Clara

De goedlachse Clara zorgt dat het overal veilig is. Ze praat veel, maar kijkt....

Toiletuffrouw Suus Typetje

Toiletjuffrouw Suus

Deze toiletjuffrouw is niet bang voor vieze handen en geeft niets om...

Fotografen Typetjes

De Fotografen

Met een eigen portable foto-studio en een camera gaan de fotografen op pad om...

Pièrre en Cèline Typetjes

Pièrre en Cèline

De Franse host Pièrre heeft al sinds hij een kleine jongen is de droom gehad om...

Typetjes verhuur

Meer

Voor een extra persoonlijke touch is een aantal opties beschikbaar.

Pièrre en Cèline Bel Ons
Willemijn en Jolijn Typetjes

Typetjes verhuur

We kennen ze allemaal. De toiletjuffrouw, de piccolo of een komisch duo. Allemaal fictieve en komische personages met karaktertrekjes die flink worden uitvergroot. De ene clichés overtreffen de anderen en geen stereotype is meer veilig.

Nu is het boeken van een typetje misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het organiseren van een evenement of een feest, maar een typetje kan voor nét dat ene speciale moment zorgen. Het boeken van een van onze typetjes kan voor hele uiteenlopende scenario’s zorgen, waardoor het veel mogelijkheden geeft op het gebied van persoonlijk entertainment. Door onze acteurs en actrices kunnen er veel verschillende typetjes gespeeld worden. Zo hebben we bijvoorbeeld Peet en Jor die voor hilarische en excentrieke momenten kunnen zorgen door hun uitbundige manier van communiceren. Ook Liselot de Boom kan voor onvergetelijke momenten zorgen doordat ze weer in een uitgebreide conversatie raakt met haar plant Jeroen. Door deze momenten zal het voor je gasten een originele verrassing zijn, aangezien zij waarschijnlijk niet elke dag vermaakt worden door een professionele acteur of actrice.

Vanuit HOEDAT bieden we een ruime keuze typetjes aan. Vol humor gaan we op pad om de gasten op jouw evenement te vermaken. Wil je wat meer theater of wil je graag een typetje dat kan zingen? Dan regelen we dat. Of je nou op zoek bent naar een typetje voor je jubileumfeest, evenement, braderie, promotieactiviteit of festival. HOEDAT brengt ze naar jouw feest! Met deze ludieke karakters op jouw evenement kan de avond niet anders zijn dan fantastisch! Er zal nog lang nagepraat worden over de grappige momenten met een van onze typetjes.

Heb je zelf een typetje in gedachten, maar staat deze er niet tussen? Neem contact met ons op! Ons bedrijf zit vol met creatieve breinen en wij zoeken samen met jou naar het perfecte entertainment voor jouw evenement.