De Mind Game

Altijd al de best bewaakte gevangenis van Nederland willen helpen? De meest beruchte gevangene van Nederland is ontsnapt en het is aan jou de taak om hem op te sporen. De moeilijk te vinden aanwijzingen en onvoorspelbaar lastig op te lossen puzzels zullen het je niet makkelijker maken. Dus ga de uitdaging aan en spoor de ontsnapte gevangene op met behulp van deze puzzels en met hulp van de mensen die je onderweg tegen zal komen.

Deze coronaproof City Game in Enschede is de perfecte manier om samen weer wat leuks te doen!

bolletjes

Een City Game in Enschede

Mind Game is een City Game voor volwassenen waar realiteit en fictie samen komen. Deze City Game bestaat uit meerdere lagen van entertainment. Zo maken we gebruik van videobeelden, muziekfragmenten, kunst en onze gepassioneerde acteurs.

Dit veelzijdige uitje in Enschede is geïnspireerd op de echte gevangenis in Vught en de kunst en historie van Enschede. De Mind Game is speciaal ontworpen voor de stad Enschede met hierin de leukste weetjes die je zelf misschien nog niet kende.

Deze unieke manier van spelen geeft je de mogelijkheid om met vrienden, familie, je team of zelfs een wildvreemde een leuk en spannend avontuur te beleven waarin gezelligheid en verbintenis centraal staan. Na de speluitleg en een verontrustend filmpje krijg je de benodigde informatie om de Mind Game te kunnen starten en de ontsnapte gevangene op te sporen. Door goed samen te werken en uitdagende opdrachten, raadsels en puzzels op te lossen kom je steeds dichter bij de waarheid.

Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig na te kletsen in een van de meest kunstzinnige bars in Enschede.

Wees welkom en laat je verrassen door dit unieke spel vol twists and turns!

Minimaal 5 personen
Een gratis drankje en snacks
Kom meer te weten over Enschede
Laat je verrassen

Facts and figures

Aantal personen:
Minimaal 5 personen per team

Prijs
Vanaf €25,- per persoon

Duur:
2,5 uur

Nodig:
Een opgeladen mobiel met de apps Telegram en Spotify is onmisbaar voor onze Mind Game. De spelleider zal tijdens de City Game contact opnemen voor hints en extra informatie.

Citygame | Mindgame Citygame | Mindgame Citygame | Mindgame
CONTACT

Kom in contact

Kun jij niet wachten om de uitdaging aan te gaan en met je vrienden, collega’s of familie deze unieke City Game in Enschede te ervaren? Neem dan contact met ons op via citygame@hoedat.com of stuur een WhatsAppje naar: +31 (0) 6 838 222 50

Volg ons op Social Media