Speciaal voor winkelcentra heeft HOEDAT het opfleur-team! Samen met het bestuur van jouw winkelcentrum gaan we om tafel en bedenken we de leukste activiteiten voor in het winkelcentrum. Ben jij nieuwsgierig naar de opties? Stuur ons een mailtje of WhatsAppje en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden.

Winkelcentrum promotie complimententeam

Complimenten-team

Boek nu ons complimententeam!

Wij komen met minimaal drie mensen en een grote rode loper naar jouw winkelcentrum!

Vanaf € 500,- excl. BTW

Winkelcentrum presentatoren

Presentatoren

Boek onze presentatoren voor het promoten van producten of het vertegenwoordigen van jouw winkelcentrum!

We delen M&M's of andere kleine presentjes uit!

Vanaf € 200,- excl. BTW

Winkelcentrum op maat gemaakt

Entertainment
op maat

Op maat gemaakt entertainment!

We gaan samen om tafel om het perfecte entertainment neer te zetten voor jouw winkelcentrum! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijs in overleg

Opfleurservice Winkelcentrumpromotie

De opfleur-service is een project van HOEDAT waarin wij op een unieke en speciale manier een glimlach op je gezicht toveren! Heb je een leuk presentje voor je medewerkers, een speciale boodschap voor de bezoekers van je winkelcentrum of wil je gewoon even dat er een lach op iemands gezicht getoverd wordt? Schakel ons dan in. Wij zijn er voor die brede glimlach en een unieke ervaring. Bekijk snel ons aanbod en schroom niet om te bellen voor meer informatie!

CONTACT

Kom in contact

Zit een van de opties die je graag wil er niet tussen? Of heb je zelf een ander leuk idee? Bel ons en we bedenken samen de beste en meest creatieve oplossing voor jouw bedrijf! Wij bieden deze service ook aan buiten Twente! Voor meer informatie kun je altijd WhatsAppen, bellen of mailen.

Volg ons op Social Media