HOEDAT en Ontbijt Service Twente werken samen! Wij brengen voor jouw Valentijn de Ontbijtboxen en High Tea Boxen van Ontbijt Service Twente rond. Wij komen langs met een persoonlijke boodschap van jou, zodat deze Valentijnsdag op een onvergetelijke manier wordt gestart. Wil je deze service boeken? Dit kan tot een dag van tevoren! Wil je meer weten? Bekijk dan snel het filmpje hiernaast en stuur een WhatsAppje voor meer informatie.

Opfleurservice Catering Service Twente - Valentijn

Inclusief
ontbijt

Boek een Ontbijtje voor Valentijnsdag en wij komen speciaal voor jouw Valentijn je persoonlijke boodschap én een ontbijtje afleveren.

Vanaf € 59,95 incl. BTW

Sjalles High Tea Box Catering Service Twente

Inclusief
High Tea

Boek een High Tea en Sjalles komt speciaal voor jouw Valentijn je persoonlijke boodschap én een High Tea afleveren.

Vanaf € 79,95 incl. BTW

Opfleurservice Valentijn op maat

Entertainment
op maat

Entertainment in jouw winkelcentrum, aan de deur bij jouw bedrijf als ontvangst of op maat gemaakt entertainment!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vanaf € 100,- excl. BTW

Opfleurservice Catering Service Twente - Valentijn aan de deur

De opfleur-service is een project van HOEDAT waarin wij op een unieke en speciale manier een glimlach op je gezicht toveren! Heb je een leuk presentje voor je medewerkers, een speciale boodschap voor de bezoekers van je winkelcentrum of wil je gewoon even dat er een lach op iemands gezicht getoverd wordt? Schakel ons dan in. Wij zijn er voor die brede glimlach en een unieke ervaring. Bekijk snel ons aanbod en schroom niet om te bellen voor meer informatie!

CONTACT

Kom in contact

Zit een van de opties die je graag wil er niet tussen? Of heb je zelf een ander leuk idee? Bel ons en we bedenken samen de beste en meest creatieve oplossing voor jouw bedrijf! Wij bieden deze service ook aan buiten Twente! Voor meer informatie kun je altijd WhatsAppen, bellen of mailen.

Volg ons op Social Media