HOEDAT heeft de Opfleur-service in het leven geroepen om mensen eindelijk weer even een lach op hun gezicht te toveren. Wij vinden dat er meer aandacht besteed moet worden aan de magische momenten die een mooi gebaar of gewoon een glimlach brengen. Daarom hebben wij een speciale vorm van entertainment bedacht. Vind jij dat je collega's, klanten, vrienden of familie het verdienen om even uit hun sleur gehaald te worden? Bekijk dan snel ons aanbod en wie weet zijn wij binnenkort namens jouw bedrijf mensen weer even vrolijk aan het maken!

  

De Opfleur-service

De opfleur-service is een project van HOEDAT waarin wij op een unieke en speciale manier een glimlach op je gezicht toveren! Heb je een leuk presentje voor je medewerkers, een speciale boodschap voor de bezoekers van je winkelcentrum of wil je gewoon even dat er een lach op iemands gezicht getoverd wordt? Schakel ons dan in. Wij zijn er voor die brede glimlach en een unieke ervaring. Bekijk snel ons aanbod en schroom niet om te bellen voor meer informatie!

Logo HOEDAT
  
PAKKETTEN

HOEDAT aan Huis Remco 1

De mini verrassing

Pakket 1

5 tot 25 pakketten

  • Meerdere extra's mogelijk
  • Basistarief €50,-

Excl BTW €10,- per adres

HOEDAT aan Huis Marloes 2

De kleine verrassing

Pakket 2

Tot 50 pakketten

  • Meerdere extra's mogelijk
  • Basistarief €100,-

Excl BTW €9,50 per adres


HOEDAT aan Huis Marloes 1

De grote verrassing

Pakket 3

Tot 100 pakketten

  • Meerdere extra's mogelijk
  • Basistarief €150,-

Excl BTW €9,- per adres

HOEDAT aan Huis Remco 2

De mega verrassing

100+ pakketten

Vanaf 100 adressen maken wij een offerte op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  

CONTACT

Kom in contact

Zit een van de opties die je graag wil er niet tussen? Of heb je zelf een ander leuk idee? Bel ons en we bedenken samen de beste en meest creatieve oplossing voor jouw bedrijf! Wij bieden deze service ook aan buiten Twente! Voor meer informatie kun je altijd WhatsAppen, bellen of mailen.

Volg ons op Social Media