HOEDAT heeft speciaal voor bedrijven een bijzonder aanbod. Wij vinden dat er meer aandacht besteed moet worden aan de thuiswerkenden en de ondernemers. Daarom hebben wij voor deze doelgroep een speciale vorm van entertainment bedacht. Ben jij thuiswerkend of heb je op dit moment thuiswerkers in dienst en vind jij dat je collega's het verdienen om even uit hun sleur gehaald te worden? Bekijk dan snel ons aanbod en wie weet staan wij binnenkort bij jou en je collega's voor de deur!

  

HOEDAT aan huis

HOEDAT aan Huis is een project van HOEDAT waarin wij op een unieke en speciale manier bij jou aan de deur komen! Heb je een leuk presentje voor je medewerkers, een speciale boodschap of wil je gewoon even dat er een lach op hun gezicht getoverd wordt? Schakel ons dan in. Wij zijn er voor die brede glimlach en een unieke ervaring. Bekijk snel ons aanbod en schroom niet om te bellen voor meer informatie!

Logo HOEDAT
  
PAKKETTEN

HOEDAT aan Huis Remco 1

De mini verrassing

Pakket 1

5 tot 25 pakketten

  • Meerdere extra's mogelijk
  • Basistarief €50,-

Excl BTW €10,- per adres

HOEDAT aan Huis Marloes 2

De kleine verrassing

Pakket 2

Tot 50 pakketten

  • Meerdere extra's mogelijk
  • Basistarief €100,-

Excl BTW €9,50 per adres


HOEDAT aan Huis Marloes 1

De grote verrassing

Pakket 3

Tot 100 pakketten

  • Meerdere extra's mogelijk
  • Basistarief €150,-

Excl BTW €9,- per adres

HOEDAT aan Huis Remco 2

De mega verrassing

100+ pakketten

Vanaf 100 adressen maken wij een offerte op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  

CONTACT

Kom in contact

Zit een van de opties die je graag wil er niet tussen? Of heb je zelf een ander leuk idee? Bel ons en we bedenken samen de beste en meest creatieve oplossing voor jouw bedrijf! Wij bieden deze service ook aan buiten Twente! Voor meer informatie kun je altijd WhatsAppen, bellen of mailen.

Volg ons op Social Media